contact@ergotherapiebvv.nl

06-12600165 | A. Bolder

06-53377283 | K. van Venrooij

Over Ergotherapie Bolder & Van Venrooij

Goede oplossingen vinden we samen, daarvan zijn we overtuigd!

Onze ergotherapeuten werken met passie en plezier. We hebben vele jaren ervaring waardoor u altijd kunt rekenen op een gedegen en deskundig advies. We vinden het belangrijk dat u zich bij ons gezien en gehoord voelt. Uw inbreng doet ertoe.

Annemarie Bolder

Ik werk sinds 1998 als ergotherapeut. Ik ben EDOMAH- ergotherapeut en daardoor gespecialiseerd in ergotherapie bij geheugenproblemen en dementie. Daarnaast zie ik veel cliënten die in hun dagelijks leven tegen praktische problemen aanlopen door ouderdomsklachten, chronische ziekten, oncologische of neurologische aandoeningen.

Ik ben een echte doener en voer uit wat ik beloofd heb. Ik ben zeer betrokken en denk vooral in mogelijkheden. Daarbij durf ik buiten de lijntjes te denken.

Naast mijn werk als ergotherapeut werk ik zowel nationaal als internationaal mee aan projecten voor het verbeteren van de dementiezorg en heb ik een eigen trainingsbureau De kracht van herinneringen.

a.bolder@ergotherapiebvv.nl

06-12600165

maandag - dinsdag -woensdag

Karen van Venrooij

Vanaf 2008 ben ik werkzaam als ergotherapeut. Ergotherapie aan huis; dat is wat ik het liefste doe. Ik ondersteun cliënten in hun thuissituatie, en zie vaak hoe zij door de behandeling hun leven weer meer vorm en kleur kunnen geven. Cliënten blijven daardoor langer actief in hun sociale omgeving.

Sinds 2013 ben ik gespecialiseerd in ergotherapie bij Parkinson(isme) en ben aangesloten bij ParkinsonNet. Daarnaast neem ik deel aan het MS Netwerk Groot Amsterdam en zie ik clienten met diverse ouderdomsklachten (zoals geheugenproblemen en dementie).

Ik ben een betrokken en betrouwbare ergotherapeut. Persoonlijke aandacht en professionaliteit kunt u van mij verwachten.

k.vanvenrooij@ergotherapiebvv.nl

06-53377283

maandag - woensdag -donderdag

Schrijf uw waardering

Wij zouden het fijn vinden als u een waardering achterlaat op
Zorgkaart Nederland.